fbpx

Betalt Facebook annoncering

Giv dine konkurrenter baghjul og tjen flere penge, med en af de absolut bedste kanaler til markedsføring.

Få flere nye kunder med målrettet online marketing

Hos Reach Studio lever vi af at hjælpe virksomheder til at få flere kunder og øget salg ved hjælp af online marketing, her i blandt betalt Facebook annoncering. Med os som dit online marketing-bureau sikrer vi din virksomhed en målrettet indsats med effektive resultater.

Med Facebook annoncering giver vi dig mulighed for at ramme din målgruppe ned til den mindste detalje, om det er for at ramme den mandlinge indkøbschef fra 30-45 på Sjælland for at skaffe leads. Eller de unge piger i alderen 18-22 som har interesser inden for mode og shopping i Nordjylland. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

Hvordan vi får det meste ud af dine kampagne kroner

Uanset om din virksomhed er på jagt efter de første kunder eller ønsker at tage jeres kundeportefølje til næste niveau, så kan vores online marketing-konsulenter hjælpe jer.

Hos Reach Studio ved vi, hvilke områder inden for online marketing, der er ideelle for din virksomhed – og hvilke muligheder de kan skabe. Vi har en klar proces klar, til når vi udvikler din plan for din kommende Facebook annoncering, hvilket også gør at vi er plugn ‘n’ play og hurtig kan komme igang med at nå dine mål.

Der kan være flere tilgange til dine mål og ønsker, derfor starter vi altid med at tage en snak omkring netop dine målsætninger. Nogle af vores kunder er restauranter der gerne vil have flere onlinebookinger og salg af gavekort, andre er eksklusive tøjbutikker der måned efter måned får højere omsætning med deres online annoncer.

Reach er det sikre valg

Få det største udbytte af jeres marketingskroner

Reach Studio er et godt valg, hvis din virksomhed har brug for et online marketing-bureau, der kan levere gode, målbare resultater. Vores online marketing-konsulenter er nemlig specialister i at hjælpe virksomheder bedst muligt ud fra deres konkrete behov.

Med vores hjælp spilder I ikke jeres markedsføringskroner på forkerte valg af kanaler og strategier. Vi vælger tværtimod de muligheder, der giver jeres større udbytte af jeres investering i online marketing.

Vi analyser løbende annoncerne og optimere udfra de resultater vi skaber.

Reach Studio er et godt valg, hvis din virksomhed har brug for et online marketing-bureau, der kan levere gode, målbare resultater. Vores online marketing-konsulenter

– Nikolai Gade, Coastcar

Et godt samarbejde skaber gode resultater

Vælger du Reach som dit online marketing-bureau, får I tilknyttet en fast online marketing-konsulent. Det skaber et mere effektivt samarbejde og i sidste ende også bedre resultater. Du snakker med den samme hele vejen igennem.

Vi er ikke så formelle, og vil hellere tage en snak i telefonen uge efter uge, måned efter måned, alt afhængigt af hvad man er til, istedet for at bruge flere timer på at lave generiske rapporter om vores resultater. Vi er af den optik at de timer og penge er langt bedre brugt på dine kampagner.

Vi stoler så meget på vores resultater at vi ikke binder dig i flere 100 måneder som mange andre bureauer gør. Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde fyrer du os bare. Så er den ikke længere.

Din succes er vores førstepriorite

Vores filosofi er at vi aldrig er bedre end vores seneste resultater. Nedenfor kan du se et udpluk af vores seneste projekter – samt de resultater, der er skabt.

Vores Arbejde

Vores Studio